TAKO LAKO

Napravite sami trendi torbicu od gume

18.06.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Snježana Richter opet je u svom elementu, naravno u videoseriji 'Tako lako'. Ovoga puta reciklaži je dala novi smisao, pretvorivši zračnicu u otkačenu crnu torbicu u koju stane puno sitnica. Snježanina torbica definitivno se razlikuje od bilo koje gotove, kupljene, a malo tko će na prvi pogled pogoditi od čega je izrađena

Za izradu su vam osim zračnice potrebne tek škare, metalni lanac te nekoliko vijaka i matica – Snježana je sav utrošeni materijal platila samo 29 kuna! Dakle ne samo što je originalna, ova torbica cijenom 'šije' i dućane 'sve po malo kuna'.


Nakon što je savladala torbicu Snježana je zaključila da je guma jedan od najzahvalnijih materijala, barem kad se radi o njenom stilu i kreativnom načinu razmišljanja – jedan od uradaka (luster) već ste vidjeli u fototutorialu prije nekoliko tjedana, a izradu nakita od ostataka gume Snježana će pokazati za nekoliko tjedana - naravno, opet u videoseriji 'Tako lako'.

Više Snježaninih uradaka pogledajte na njenoj stranici na Facebooku ili web stranici.

Sviđa li vam se 'Tako lako', lajkajte i redovito posjećujte našu stranicu na Facebooku jer ondje vas čekaju unikatni, ručno rađeni pokloni.

Torbica od gume