OSJEĆAJNA DIVA

Naomi Campbell rasplakala se na televiziji

03.05.2010 u 22:05

Bionic
Reading

Tijekom razgovora s Oprah Winfrey čuvena manekenka Naomi Campbell priznala je da ima problema s bijesom te je pritom i proplakala

Oprah Winfrey nije štedjela Naomi kad joj je postavljala pitanja. U jednom trenutku pitala ju je da nije možda samo mrzovoljna razmažena diva.

Osim pokazivanja uobičajene vještine da natjera ljude da priznaju sebi i drugima što su krivo učinili pred milijunima ljudi, pa da zatim i proplaču, Oprah je uspjela natjerati Naomi da potpiše obećanje da 'u ovoj zoni nema bacanja telefona'. Radi se o maloj igri riječi s uobičajenom porukom 'zone bez telefona' koja glasi – ne piši poruke na mobitelu dok voziš.

S majkom i dečkom u publici tridesetdevetogodišnja manekenka Naomi Campbell pričala je o svojim napadajima bijesa te o nedavnom incidentu vezanom uz 'krvavi dijamant'. Spomenula je i sukob s vozačem taksija u New Yorku ranije ove godine.

Naomi kaže da joj se sve zacrveni pred očima kad joj netko nešto odbije ili je na bilo koji način naljuti, no odmah nakon što eksplodira osjeti  užasnu grižnju savjesti i sram.