LA WOMAN…

Naletjela na pješakinju i u kaosu umalo izgubila glavu!

07.06.2013 u 14:52

Bionic
Reading

Prošlog vikenda u L.A.-u održan je auto miting Crenshaw Takeover. Tijekom večeri vozačica srebrne Toyote u blizini susreta srušila je pješakinju na zebri. A onda su priskočili lokalni dripci i za čas napravili totalni rusvaj!

Vozačica Camryja kretala se sporo i, čini se, uopće nije ozlijedila ženu s pješačkog. No sa strane su stajali zaštitnički raspoloženi lokalni frajeri koji su gledali auto susret. Prvo su dvojica priskočila sa strane reći vozačici što misle o njezinoj vožnji. Za slučaj da nije čula, uskače još jedan kolega ne bi li razbijanjem vjetrobranskog stakla naglasio kako im nije drago što je napravila prekršaj. A tu je bio još jedan da naglasi gestu. S dvije noge! Nesretna vozačica u panici je pokušala pobjeći bijesnoj rulji, pojurila na crveno i – udarila u pick up kamionet.

Tu završava video. Vidi se samo da cca dvadesetak gledatelja trči prema njoj da joj još malo pojasne svoje stavove. Sirota vozačica, ruku na srce, nije baš jako udarila pješakinju. Da su je pustili da izađe iz auta, vjerojatno bi se upoznala s drugom ženom i razmijenila brojeve, ali nije imala priliku. Na kraju se pojavila policija i žurno odvezla vozačicu. Za njezino dobro.

Naime sve se događa na Crenshaw boulevardu (blizu Imperiala i Westerna). Ne znači vam puno čak i uz kartu grada. No zaguglajte malo Crenshaw, kvart u South Central Los Angelesu s možda najviše bandi u SAD-u, dakle i na svijetu. Otamo su, među ostalima, čak osam podružnica čuvenih Bloodsa (Crenshaw Mafia, Black P. Stones…), trinaest podružnica Cripsa (West Side Crips, Rollin 30’s Original Crips…) i još barem petnaestak drugih etničkih gangova (Asian Boyz, Sons of Samoa itd.). U istom kvartu održani su i čuveni LA Riots, Ice-T i Ice Cube su odrasli u blizini, a kultura gangstera i drive-by paljbe ondje su praktički tradicija. S tim na umu, ispada da je vozačica još dobro i prošla…