FASHION GURU

Koliko god je ove godine sve šareno i žene svašta nabacaju na sebe, ovaj Barbarin stajling nije baš najbolje ispao

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 06.11.2019 15:26
  • Objavljeno 06.11.2019 u 15:26
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Trend modnog maksimalizma odlučila je primijeniti i Barbara Kolar, no njezina kombinacija ipak nije naišla na odobravanje našeg modnog kritičara

Nećemo više spominjati njezinu novu figuru, koja je stvarno dobra, pa neka samo uživa u novim modnim kombinacijama. To bi bilo izvrsno kada bi i te kombinacije uvijek bile jednako dobre.

Koliko god je ove godine sve šareno i žene svašta nabacaju na sebe, ovaj Barbarin stajling nije baš najbolje ispao. Kaput je super i dobro ga je stegnula u struku, da ga maksimalno istakne, ali haljina koja je ispod nije bila najbolji izbor - niti bojom, a niti krojem.

Da je balon-suknja išla uz ovaj kaput, prošla bi, ali je isto tako trebala biti kraća i više napuhana. Čak mi je i čipka previše - nekako mi nema baš veze s pleterom na kaputu. Meni bi ovdje prije pasala tamnozelena nijansa ili čak neka življa, svjetlija boja koja bi se bolje slagala s torbom te da je, naravno, bez čipke. Uske hlače također bi bile puno bolje, pogotovo na ove cipele.

Ova kombinacija zahtijeva ipak drugačije cipele, neke s višom petom, tako da se izduži cijela figura.

VEČER GLAMURA

Nitko nije želio propustiti ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije H&M-a i Giambattiste Vallija

Pogledaj galeriju
43

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.