SJEDI, PET!

Nakon što je obznanila trudnoću, slavna brineta pokazala je trudnički trbuščić u stajlingu koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

29.10.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Britanska manekenka Emily Ratajkowski i njen muž Sebastian Bear-McClard nedavno su sa svijetom podijelili vijest o trudnoći, a slavna ljepotica sada je snimljena na ulicama New Yorka u genijalnom stajlingu koji otkriva trbuščić. Dok se jedni pitaju nije li joj hladno, drugi njen outfit istog trena žele u svom ormaru

Lijepa Emily Ratajkowski slovi za 'it' djevojku današnjice pa nije ni čudo da je uvijek odjevena, što bi se reklo, po P.S.-u. Atraktivna brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea, nakon čega joj je manekenska karijera krenula uzlaznom putanjom, okretala je glave na ulicama New Yorka u još jednom genijalnom stajlingu.

Da novac ne može kupiti stil, slavna ljepotica dokazala je bezbroj puta, a ovog je puta pokazala kako uz pomoć bezvremenskih komada sklopiti odličan stajling za sve prigode - od špice do ureda. Zvijezde stajlinga su obična bijela košulja i kaput u boji devine dlake, a ukoliko ove komade još uvijek nemate u svom ormaru, sada je krajnje vrijeme da to promijenite.

29-godišnja manekenka uskladila je predimenzioniranu bijelu košulju s plavim trapericama i smeđim visokim čizmama s potpisom brenda Paris Texas, a sve je zaokružila ring naušnicama, retro sunčanim naočalama i elegantnim kaputom koji, baš kao i košulja, slovi za klasik koji unatoč aktualnim trendovima ne izlazi iz mode.

Zanimljivo je da je manekenka košulju odlučila raskopčati sve do grudnjaka, kako bi u prvi plan stavila goli trudnički trbuščić, a mi se samo nadamo da se nakon odlaska paparazza ipak zabundala, obzirom da temperature nikako nisu prikladne za goli pupak.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: DT2020 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia