SRETNA BUDUĆA MAMA

Prve trudničke fotografije najseksi modela današnjice: Emily Ratajkowski istaknula trbuščić pripijenom haljinom, a onda osvanula i potpuno gola

27.10.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Britanska manekenka Emily Ratajkowski i njezin suprug Sebastian Bear-McClard ovih dana imaju posebnih razloga za slavlje. Manekenka je doznala da je trudna te vijesti podijelila s javnosti, a sada smo je prvi puta imali prilike vidjeti s trbuščićem koji polako raste

Nekoliko sati nakon što je svijetu obznanila najsretnije vijesti, one o skorašnjoj prinovi koju očekuje sa suprugom Sebastianom Bearom- McClardom, model Emily Ratajkowski snimljena je na ulicama Manhattana.

Zgodna Britanka koja se u zvijezde vinula zbog svojih raskošnih oblina u brojnim kampanjama za donje rublje, a okušala se i u kraćim filmskim ulogama, po prvi je puta trudna. Uočena je tijekom odlaska u restoran nedaleko od svog stana u centru New Yorka, a na sebi je pritom imala vrlo izazovno izdanje.

Seksi ikona ni u trudnoći se ne odriče provokativnih izdanja. Na sebe je navukla pripijenu crnu haljinu rezanu u struku, koja je uspjela naglasiti njezin trbuščić. Uz istu je kombinirala visoke bordo čizme, kakve su trenutno zadnji krik mode.

Nije dugo trebalo ni da ovu zanosnu brinetu ugledamo i u potpuno prirodnom izdanju bez ijedne krpice na sebi. Poziravši u svom stanu potpuno gola otkrila je da je u 20. tjednu trudnoće te da polako počinje upoznavati svoje tijelo u svakom smislu te riječi.

Prilikom objave svog drugog stanja, Emily je naglasila da je spol bebe ne zanima. 'Kad moj suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna njihovo prvo pitanje nakon čestitki uglavnom je 'znamo li što bismo htjeli'. Naš odgovor je da nećemo znati što imamo do djetetova 18. rođendana', rekla je Emily Ratajkowski.

Iako većina ljudi to shvaća kao šalu, Emily Ratajkowski smatra da spolovilo s kojim je dijete rođeno nema nikakve veze s time kako će se jednog dana identificirati.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia