OSVETA U CRVENOM

Nakon ovoga će požaliti što je uvrijedio Heidi

21.08.2015 u 18:37

Bionic
Reading

Mini skandal oko uvrede Donalda Trumpa, koju je izrekao Heidi Klum, postala je aktualna kada mu je lijepa Njemica uzvratila ismijavanjem preko svojeg Facebook-profila

Nakon što je tajkun za jedne američke novine rekao kako Heidi Klum više nije za 'čistu desetku', ona je snimila video u kojem skida broj deset i ostaje na 9.99 pa sliježe ramenima kao da ju baš briga. I sigurno je da ne mari puno za Donaldove riječi jer izgleda odlično, a to pokazuje i njezina nova linija donjeg rublja Heidi Klum Intimates koju sama reklamira.

Na svojoj je Facebook-stranici, nakon prvog okršaja s Trumpom, objavila kratki video kojim najavljuje vatrenu liniju donjeg rublja. Prelijepa Heidi nosi crvene gaćice i grudnjak uz neizostavne crvene štikle i na kraju videa kratko maše, kao da poručuje Trumpu neka misli što hoće, ali ona zna koliko dobro izgleda. Iako 42-godišnja ljepotica nije ničime izravno poslala poruku zajedljivom Trumpu, svi se slažu da je jasno na koga je mislila i poručila mu da je još uvijek 'čista desetka'.

@heidiklumintimates

A video posted by Heidi Klum (@heidiklum) on


Trump je do sada imao više neukusnih ispada na račun slabijeg spola, a mnoge je zgrozio kada je jednom prilikom rekao da je njegova kći Ivanka dobro građena te bi izašao s njom da nisu u rodu.