PLAKAT MJUZIKLA U NEW YORKU

Nakon Londona, Zrinka Cvitešić osvaja Ameriku!

08.03.2014 u 20:51

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić ostvarila je veliki međunarodni uspjeh ulogom u mjuziklu ‘Once’ na West Endu, a prema svemu sudeći, sada kreće u osvajanje Amerike. Naime, glumac Mislav Čavajda trenutno boravi u New Yorku, a na svom Facebook profilu objavio je zanimljivu fotografiju

Glumac Mislav Čavajda otputovao je u New York gdje ga je zateklo pravo iznenađenje. Naime, u moru njujorških reklama ugledao je veliku reklamu koja najavljuje predstavu Zrinke Cvitešić. Mislav je to odmah zabilježio mobitelom te fotku objavio na svom Facebook profilu i cijeli status posvetio Zrinki ne skrivajući koliko se ponosi njezinim uspjehom.

'Doći u New York i posjetiti ovo zasljepljujuće mjesto, uvijek je bilo na neki način zastrašujuće jer je u svoj svojoj veličini i blještavilu bilo podsjetnik na to koliko je dalek svijet iz kojeg dolazim. Ovoga puta, međutim, stojim usred ove đungle pogledom usmjerenim visoko i ponosito (što zbog pozicije bilboarda, što zbog osjećaja) i promatram jedan sasvim novi detalj kao dodatak tom, za nas dosada, nedostižnom simbolu. Uz sve izglede, jedna talentirana djevojčica, rođena u Karlovcu, uspjela je tim svojim talentom i upornošću razbiti prokletstvo i dokazati kako mjestom rođenja nije predodređena za neuspjeh, već da je taj san itekako moguć. Sada na tom simboličnom mjestu stoji za mene novi simbol uspjeha. Zrinka, i'm standing here as a proud Croatian actor!' napisao je Mislav Čavajda na Facebooku.