IMA LI KRAJA?

Nakon drugog, slijede i novi nastavci ‘Seksa i grada’

27.01.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Dok vjerni obožavatelji cura iz kultne serije 'Seks i grad' tek željno iščekuju dovršetak i premijeru drugog nastavka istoimenog filma, u planu je već snimanje i trećeg dijela

Kako javlja britanski The Sun, čim završi snimanje drugog nastavka filma 'Seks i grad', kreće snimanje trećeg nastavka. Iako su se već sada pojavile kritike da su glumice pomalo prestare za ulogu cura kojima je glavna preokupacija moda i provodi, producenti očito ne misle tako.

I glavne glumice, koje zajedno broje 187 godina, već sada su izrazile svoju zabrinutost zbog godina koje ih sustižu. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) i Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt), naime, dobrano su zašle u četrdesete, a njihova kolegica Kim Cattrall (Samantha Jones) već je u pedesetima.

'Rekla sam svom agentu da sam jednostavno prestara da ponovo igram tu ulogu', rekla je Sarah Jessica još 2006. No čini se da je ponuđeni iznos za novi nastavak bio dovoljno uvjerljiv da popularna Carrie zaboravi na sve bore i odazove se na poziv.

Drugi nastavak planetarno popularne serije i filma 'Seks i grad' premijerno će biti prikazan ove godine, a čim završi snimanje drugog, odmah kreće i snimanje trećeg nastavka. 'Ima smisla odmah krenuti sa snimanjem trećeg nastavka. Likovi će na ekranu izgledati mlađe nego što će u stvarnosti biti u vrijeme kada se za koju godinu treći nastavak pojavi u kinima', rekao je izvor za The Sun.