MENI ZA 70 KUNA

Najzanimljivijje svjetske kuhinje po pristupačnim cijenama

21.09.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Jeste li spremni za put oko svijeta? Putovnicu i kovčege ostavite kod kuće, sve što vam treba je avanturistički duh!

Dobra vibra vam ponovo donosi uzbudljivu gastro priču! Pročešljali smo grad u potrazi za najboljim restoranima internacionalnih kuhinja. Isprobajte indijski Thali, proljetne rolade, baklavu, belgijske waffle, nizozemske palačinke, talijansku tjesteninu i još mnoštvo specijaliteta koji će vaše nepce odvesti na egzotično putovanje! Odvažite se na isprobavanje novih okusa najzanimljivijih svjetskih kuhinja

U restoranima Il Secondo, Bazaar, Fellini, Asia II, Maharadja, Delizie Libanesi, Panda, Stari Fijaker i La Boca čekaju vas meniji koji uključuju glavno jelo, desert i čašu vina za samo 70,00 kn po osobi. Uz restorane, za vas smo pripremili i posebne popuste u internacionalnim zalogajnicama gdje možete isprobati slatke i slane delicije. Svratite u La Maison des Waffles, Dizzies, Lokmu i Koykan i pogledajte što vam nude.

Kako to na Dobroj vibri obično biva, osim gastro ponude čeka vas još sadržaja! Pozivamo vas da postanete naš Putnik oko svijeta! Posjetite najmanje 4 restorana i skupljajte naljepnice. Lijepite ih na kartice koje ćete dobiti u restoranu. Vlasnik kartice sa 4 naljepnice postaje naš Putnik oko svijeta i osvaja popust na početne tečajeve u školi stranih jezika Sputnik. Najsretniji Putnici dobivaju priliku osvojiti neku od glavnih nagrada – besplatni tečaj stranog jezika po želji i poznate kuharice iz knjižare Algoritam!

Započnite jesen obogaćeni novim iskustvima i znanjima i prepustite se Dobroj vibri