NOVA POTVRDA

Najveća pop zvijezda današnjice nosi hrvatski dizajn

09.06.2016 u 12:14

Bionic
Reading

Najveća pop zvijezda današnjice Taylor Swift ovih dana snimljena je u New Yorku sa sunčanim naočalama hrvatskog brenda Sheriff&Cherry

Nakon raskida veze s popularnim DJ-om Calvinom Harrisom megapopularna Taylor Swift pojavila se u New Yorku noseći hrvatski brend naočala. Riječ je o crvenim naočalama iz kolekcije brenda Sheriff&Cherry nastalima u suradnji s grčkom dizajnericom nakita Ileanom Makri.

Odvažnost i estetska filozofija dvaju umjetnika rezultirala je savršenim spojem koji je doveo do stvaranja jedinstvenih naočala. Detalji poput očiju, sigurnosnih igli i drugih zaštitnih znakova Ileane Makri diskretno ukrašavaju klasičan pop dizajn naočala Maura Massarotta.

Iz spomenute kolekcije Taylor Swift se posebno svidio crveni model te ga je premijerno isfurala tijekom boravka u New Yorku. Swift, međutim, nije jedina svjetski popularna zvijezda koja je iskusila čari nošenja sunčanih naočala s domaćim potpisom. Zvijezde poput Rihanne i Keire Knightley više puta snimljene su s različitim modelima sunčanih naočala s domaćim potpisom.

Happy bday ??!!! ❤️ @badgalriri xx #SheriffandCherry #sheriffandcherryforever

Fotografiju objavljuje ⚓️ Papa Sheriff ⭐ (@sheriffcherry)


Modeli prepoznatljivog retro šik dizajna i veselih boja okvira mogu se, osim u većim hrvatskim gradovima, kupiti u njujorškom Barney'su, pariškom Colleteu, ali i u najpopularnijem odredištu za kupnju odjeće na internetu – britanskom Asosu. O njima pišu vodeći modni magazini Vogue, Harper's Bazaar i Elle, spominje ih i Financial Times, a nezaobilazan su modni dodatak većini domaćih hipstera i poznatih lica.