ELEGANTNA ALTERNATIVA

Najveća konkurencija trenirkama: Pleteni kompleti i ove će jeseni biti hit, a Mangova verzija sve je popularnija

25.08.2021 u 21:19

Bionic
Reading

S jesenskom sezonom iza ugla, popularni high street brendovi svoje police opskrbili su s pregršt odjevnih komada koji će u mjesecima pred nama imati ključnu ulogu na modnoj sceni. Jedan do njih je i brojnim damam omiljeni španjolski Mango, a ove jeseni pripremio im je pravu poslasticu kada govorimo o loungewear odjeći

Protekle godine uslijed globalne pandemije koronavirusa i većeg boravka u domu trend udobne, loungewear odjeće doživio je ogroman uspjeh na čelu s rastezljivim komadima od pletiva, a koji su nerijetko predstavljali elegantnu alternativu trenirkama.

Popularnosti ovog modnog trenda, sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovina, ponovno ćemo svjedočiti u mjesecima pred nama, a iako se još uvijek nalazimo u ljetnoj sezoni jedan pleteni komplet već je osvojio naklonost ljubiteljica mode.

Riječ je o mornarski plavom kompletu od rebrastoga pletiva kojeg predstavlja španjolski Mango, a koji dizajnom crpi inspiraciju iz ere ludih 70-ih.

Ovaj elegantan komplet u retro maniri, kao i slični, čini elegantnu zamjenu za trenirke, a njegov gornji dio, poput donjeg, u prodaji se nalazi po cijeni od 250 kuna.