ODGOVORILA NA SPEKULACIJE

Najstarija sestra Kardashian: 'Nisam trudna, samo sam se udebljala. I baš mi se to sviđa'

14.05.2020 u 14:10

Bionic
Reading

Kourtney Kardashian, najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, najnovijim je fotografijama objavljenim na društvenim mrežema, zbog nekoliko kilograma viška potaknula glasine kako je ponovno trudna

Kourtney, inače majka troje djece iz dugogodišnje veze s poduzetnikom Scottom Disickom, ovih dana odmara se u Palm Springsu.

Nakon što je objavila nekoliko fotografija u izazovnom bikiniju koji je otkrio da je bujna brineta dobila nekoliko kilograma tijekom trajanja izolacije, odmah su se zaredale i spekulacije kako je Kourtney ponovno trudna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐄 👧🏻

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Ipak, Kourtney je odmah odlučila pojasniti o čemu se radi. 'Da, udebljala sam se nekoliko kilograma. I baš mi se to sviđa', poručila je na Inastagramu 41-godišnja sestra Kardashian koja sa Scottom ima troje djece: Masona, Penelope i Reign.

Kourney kaže kako joj se tijelo promijenilo nakon tri trudnoće, a u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako joj je biti majka najdraža uloga u životu.

Zgodna brineta s bivšim partnerom je ostala u prijateljskim odnosima, pa su često odlazili i na izlete i putovanja s njegovom novom djevojkom, manekenkom Sophijom Richie.

  • +5
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia