NE ZABRINJAVA JE

Uvijek elegantna: Kraljica Letizia s punim ponosom pokazala svoje sijede vlasi

14.05.2020 u 12:39

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno dotjerana kraljica Letizia bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a zbog globalne pandemije koronavirusa službene dužnosti sad obavlja i iz svojeg doma, palače Zarzuela u Madridu

Bivša novinarka poznata je po svojim besprijekornim kombinacijama koje iznova oduševljavaju modne znalce, pa je i prilikom uključivanja iz ureda u videokonferenciju iz kraljevske palače, ponovno dokazala da s pravom nosi titulu modne ikone.

Kraljica Letizia ima prepoznatljiv stil i često nosi i za jednu kraljicu netipične komade poput kožnih haljina i hlača, a voli i neobičan accessoire.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/Thorton/pool / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Letizia je prava inspiracija kad se radi o poslovnim stajlinzima, pa je ponovno pokazala još jedan elegantni sako iz svoje bogate kolekcije.

Odlično je uparila kratki sako od tvida s efektnim modnim dodatkom, patent zatvaračem s klasičnim crnim hlačama i crnim stiletticama.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Lijepa brineta bila je diskretno našminkana, a kosu na kojoj su se jasno vidjele sijede vlasi stilizirala je u jednostavnu frizuru.

Čini se da ni lijepu 47-godišnjakinju nimalo ne zabrinjavaju srebrne vlasi pa ih je ponosno pokazala baš poput mnogih slavnih i poznatih.

Kako su zbog opasnosti od širenja koronavirusa frizerski saloni bili zatvoreni, mnoge su poznate dame same se primile posla ili su bez zadrške pokazale svoje srebro u kosi poput Drew Barrymore, Kelly Ripe, Eve Longorije, Sarah Silverman...

Inače, Letizia je u braku s kraljem Felipeom VI od 2004., a on je zasjeo na španjolski tron nakon abdikacije svoga oca 2014.