ALESSANDRA DE OSMA

Najstajliš europska princeza i u trudnoći osvaja svojim sjajnim modnim izborima

30.01.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Alessandru de Osmu, koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, brojne zaljubljenice u modu diljem svijeta smatraju velikim modnim uzorom

Sassa je jedna od najbolje odjevenih europskih princeza, što nije nikakva novost, jer stila ima napretek.

Njezine modne kombinacije uvijek se pomno prate, a sada je na Instagramu pokazala da i u trudnoći ne odustaje o svog mladenačkog stila.

Rastući je trudnički trbuščić, budući da očekuje treće dijete, elegantna odvjetnica podrijetlom iz Perua istaknula šarmantnom kombinacijom za koju je dobila samo komplimente.

  • +4
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Pleteni džemper s uzorkom raznobojnih pruga vješto je kombinirala s trapericama od tamnog denima i trendi loafericama, što se pokazalo dobitnom formulom, a ovaj look bez greške podignula je još jednim cool detaljem - Diorovom torbicom.

Inače, u ranijem intervjuu za španjolski InStyle lijepa je Južnoamerikanka otkrila i svoje male modne tajne te je dala i nekoliko modnih savjeta.

'Dobar kaput, ugodan i svestran, te džemper od kašmira moji su omiljeni zimski komadi. Držim se uvijek onog 'manje je više'. Ali dobar par naušnica može doista podignuti look. Ako ste u trapericama i morate malo zaokružiti stajling, dobra je ideja dodati neke efektne naušnice. Osim toga, jako volim nositi zabavne detalje. Volim kombinirati komade s potpisom s unikatnim stvarima koje, primjerice, pronađem na svojim putovanjima', rekla je Sassa, kako glasi njezin nadimak.