elegancija i glamur

Finalisti i mentor u 'The Voiceu' blistali u odijelima s potpisom domaćeg dizajnera

30.01.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Osim sjajnih vokalnih izvedbi, emocija i glazbene produkcije zbog kojih mnogi smatraju da je ovo bila najplodonosnija godina popularnog showa, pažnju su privlačile i kreacije pjevača i njihovih mentora

Za neka od najboljih stilskih izdanja mentora i finalista bio je zaslužan Luka Berić i odijela iz njegovog salona.

Stilist showa 'The Voice' Boris Banović u njegova ekstravagantna i jedinstvena odijela u finalu je odjenuo mentora Dinu Jelusića, Luku Novokmeta u prvom izlasku za pjesmu 'You Do Something To Me Paula Weller', te u drugim izlascima Jakova Peruško Rihtara dok je pjevao 'Ostala si uvijek ista' Miše Kovača te samog pobjednika showa Martina Kosovca za 'Sjaj u tami' Doriana Graya.

'I muškarci imaju potrebu istaknuti se i nositi nešto nesvakidašnje za posebne prilike. Misija mog brenda LB Tuxedo je da odijelima izražavamo vlastitu autentičnost. Suradnja sa showom The Voice pružila nam je priliku da se približimo i široj publici', objasnio je Luka Berić.

Dugi niz godina Luka je radio u nekoliko salona s muškim odijelima. Kako su klijenti često željeli odmak od klasičnih odijela prepoznao je prostor na tržištu i u srpnju 2019. godine u zagrebačkoj Brozovoj ulici otvorio vlastiti salon LB Tuxedo. Nakon četiri godine, i uspješno preživljenih izazova pandemije Covid, u rujnu 2023. salon je preselio u veći prostor na Selskoj cesti.

Njegova su odjela već odabrali mnogi uspješni muškarci za razne svečane prigode: Bruno Petković, Luka Cindrić, Filip Ivić, Tonči Huljić, Igor Mešin, Frano Ridjan, Igor Barberić, Melkior Bašić, Marko Ciboci, Mario Roth, Davor Garić, Dalibor Petko i brojni drugi. Zanimljivo je da je i poznati hrvatski travel bloger Kristijan Iličić upravo odijelo LB Tuxedoa izabrao za fotoshooting 2022. godine na najopasnijem vlaku na svijetu koji vozi kroz Saharu u Mauritaniji.