ZNA DUA LIPA

Pravo iznenađenje: Ova donedavno nepoželjna boja kose novi je hit sezone

30.01.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Sjećate li se onih vremena kad smo u frizerskim salonima isključivo tražile smeđe nijanse uz stroge naputke da boja nikako ne smije sadržavati bilo kakve crvene ili ljubičaste primjese? No iznenadit će vas da su sad upravo takve nijanse apsolutni hit

Dua Lipa bila je zvijezda crvenog tepiha na premijeri filma 'Argylle' u Londonu, a veliku je pozornost izazvala njezina bogata tamnocrvena boja kose.

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

Odličnu modnu kombinaciju, dugu korzetnu haljinu načinjenu od šljokičaste tkanine u sličnoj boji poput kose, upotpunila je dramatičnim make upom i nakitom, a posebnu vibru dala je upravo tamnocrvena bujna kosa stilizirana u ležerne 'sirena' valove.

Efektan stajling pokazao se punim pogotkom, a lijepa glazbenica ukrala je show na londonskoj premijeri svog novog filma u kojem glume i Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, Ariana DeBose i John Cena.

Riječ je o popriličnom iznenađenju ove sezone jer su donedavno ovakve nijanse bile na dnu ljestvice popularnosti, posebno ako se radi o brinetama koje su se radije odlučivale za čokoladne, karamel, tonove meda ili pak suptilne pramenove na tamnijoj podlozi.

Tzv. cherry hair je neočekivani novi trend za brinete koji ćemo viđati posvuda ove sezone, a tamnokosoj Dui odlično pristaje baš ovakva raskošna boja višnje s ljubičastim podtonom.

Osim toga, tu je i jedna prednost: odličan rezultat može se postići čak i s tamnom početnom bojom kose, bez dodatnog posvjetljivanja. No, kao i uvijek, što je svjetlija početna boja kose, to će krajnji rezultat biti svjetliji i intenzivniji.

Britanka kosovskih korijena već neko vrijeme nosi crvenu kosu, a sad se odlučila dodatno je potamniti, što se pokazalo sjajnim potezom.