NAMJERNO ILI NE?

Najšokantnije kreacije s crvenog tepiha

18.05.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Glumice se danima pripremaju za izlazak na crveni tepih raznih premijera i festivala, a jedan od glavnih detalja je odabir haljine. No dok neke dame paze na glamur i dizajnera kojeg će predstavljati, druge pokažu možda i više nego su planirale

Jedna od glumica koja je svakako puno pokazala je Micaela Schaefer. Nije važno je li to učinila namjerno, ali njenu guzu i grudi u haljini od filmske vrpce vidjeli su svi na premijeri filma 'Men in Black' u Berlinu.

Otkačena glumica Bai Ling često je opuštena pred objektivima fotoaparata na raznim događanjima i ne brine se previše o tome kako će se predstaviti. Tako je za jedno događanje odabrala prozirnu haljinu koja je otkrivala grudi, a na festivalu Cannesu duboki dekolte u nježnoj roza haljini.

Prelijepa Eva Longoria također je za festival u Cannesu odabrala haljinu s dubokim izrezom u elegantnoj dugoj bijeloj haljini. Njoj se pridružila kolegica Cheryl Cole odabravši istu boju s još većim dekolteom. Dok je Evina haljina bila samo s tankim naramenicama i raskošnijim krojem u donjem dijelu, Cheryl Cole imala je jednostavniju, ali efektniju varijantu za izazivanje pažnje.

I Jada Pinkett Smith očito voli V izrez pa je odabrala plavu haljinu s izrezom do pupka i spremno pozirala paparazzima, ali pažnju bi joj u svakom trenutku sigurno preotela vatrena Candice Bourchen, koja je obukla crnu prozirnu haljinu s vezom tek na strateškim dijelovima tijela.