top lista

Odabrao Fashion Guru: Ovo su najbolje odjevene osobe u Hrvatskoj

  • 27.01.2024 u 08:53

  • Bionic
    Reading

    Super mi je to što su se ove godine pomalo uspavane velike zvijezde probudile i vratile na scenu bolje nego ikada. Ocjenjivao sam sveukupan dojam o tome kako su se odijevale naše zvijezde prošle godine, a isto tako sam uzeo u obzir koliko ustvari imaju stila, koliko paze na detalje, kakva im je frizura te koliko se pojavljuju i gdje

    Uvijek mi je žao zbog toga što nema više muških koje mogu hvaliti. Nažalost, nismo još dosegnuli tu modnu stepenicu, ali vidim po novim klincima u showu 'The Voice' da će ipak to biti uskoro promijenjeno. Da barem mogu i sebe staviti na ovu listu... ali to ne bi bilo baš ok, za to postoje moje društvene mreže, ha, ha...

    10. Iva Radić

    Bivša manekenka i bivša žena nogometaša nametnula se svojim stilom i redovito objavljuje modne kombinacije za svaku pohvalu. Nisam vidio ni na jednoj poznatoj osobi toliko uskih haljina kao na njoj, a budući da ima liniju, može si priuštiti takve kiklje. Njezin Instagram pun je modnih kombinacija s malo začina, pudinga i ostalih stvari koje svaka influencerica ima na svom profilu, ali odjeća, tj. njezini dobri stajlinzi ipak uvijek najviše dođu do izražaja.

    • +2
    Iva Radić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

    9. Jelena Rozga

    Kao i njezina kolegica Severina, Rozgica se zabetonirala na ovoj listi. Baš bih volio da jedne godine modno kiksa i da je prebacim na listu najlošije odjevenih, ali mislim da mi se to neće tako skoro ostvariti. Bilo da odjene kostim za nastup ili neku casual kombinaciju, Jelenko jednostavno zna - ustvari, kako je znam već dugo godina, mogu reći da je stvarno puno naučila o stilu i modi. Njezina plava kosa i vitka figura nisu naodmet kada su glamurozna izdanja u pitanju, pa ne mora potencirati lude kreacije, a kada se ležerno odjene i lagano zapjeva na nekoj fešti, mora ti se svidjeti.

    • +7
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: MIROSLAV LELAS, ZVONIMIR BARISIN, EMICA ELVEDJI/PIXSELL

    8. Vanna

    Već je nekoliko godina na mojoj listi najbolje odjevenih, a i ove godine imao sam priliku raditi s njom na spektakularnom showu 'The Voice'. Njezini dobri stajlinzi samo su se nastavili u dobrom smjeru, a mislim da je Vanna pronašla dobru mjeru i ono kako bi htjela izgledati na sceni. Baš kako sam i napisao prošle godine - ona voli neki jači statement komad odjeće ili nakita, kao i eleganciju stajlinga, a sada mogu reći da voli malo i eksperimentirati stilovima, tako da ćemo i dalje viđati Vannu u dobrim kreacijama, siguran sam.

    • +5
    Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK, NEVA ZGANEC, SLAVEN BRANISLAV BABIC/PIXSELL

    7. Branka Krstulović

    Nema tko ne zna za Branku Krstulović, nekadašnju miss Europe. Rođena je na isti datum kao i ja, pa bi bila grehota ne pohvaliti je. Kažu da su Bikovi veliki estete, a ako je to istina, onda nije ni čudno to da je Branka na ovoj listi najbolje odjevenih. Elegancija s kojom nosi odjeću nešto je što joj je prirođeno, tako da bi i bezvezni stajling na njoj dobro izgledao, a kada je još pažljivo biran, onda joj je uspjeh zagarantiran.

    • +3
    Branka Krstulović Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Vedran Metelko

    6. Ida Prester i Nikolina Pišek

    Šesto mjesto dijele Ida i Nikolina. Već se zna da smo si Pišek i ja dobri, no to ne znači da je ne moram hvaliti. Pišek je oduvijek imala smisla za modu, a otkad se druži sa mnom, još je više stajliš, haha. Šalu na stranu, mnogi je smatraju jednom od najbolje odjevenih na samo kod nas, već i šire, a to su prepoznali i mnogi brendovi s kojima surađuje. Tako da bi bilo stvarno čudno da nije na ovoj listi. Njezin stil je stalna promjena i čas voli klasiku, a onda uskoči u neke grunge kreacije. Od skupe pa do jeftine robe, ona sve to miksa i izgleda uvijek tako dobro da se moraš okrenuti za njom - ona je jednostavno Nikolina Pišek.

    • +4
    Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: MATIJA HABLJAK; MARKO PRPIC; MARKO LUKUNIC I NEVA ZGANEC/PIXSELL

    Njezina prija Ida totalno je dijametralno modno suprotna. Vintage i pomalo eklektična trashy odjeća Idi stoji kao salivena - ne može to šarenilo nositi svatko, a kada ga još dobro nosi, onda je to za pohvalu. Njezine kombinacije znaju biti koji put i rubne, ali u tome i jest čar Idinih modnih performansa. Ona je bila broj jedan na mojoj listi najbolje odjevenih, ali kao da je malo modno posustala, tako da ponovno čekam njezin nalet.

    • +9
    Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: M.P./ATAIMAGES; MARKO LUKUNIC; MATIJA HABLJAK I ARMIN DURGUT/PIXSELL

    5. Slavko Sobin

    Prošla godina bila je uspješna za glumca Slavka. Nanizao je uloga, ali mene su više dojmile njegove modne kombinacije, pogotovo one za crvene tepihe, a bilo ih je, kao što su roza varijanta na Sarajevskom filmskom festivalu ili razgolićena crna varijanta na zagrebačkoj filmskoj premijeri. Jedan je od rijetkih poznatih muškaraca u Hrvatskoj koji se ne srami eksperimentirati odjećom i staviti na sebe neke drugačije odjevene komade od onih koje smo navikli vidjeti na odraslim muškarcima.

    • +2
    Slavko Sobin Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    4. Nina Badrić

    Nakon malog zatišja na listu se vratila i Nina. Oduvijek je imala smisla za estetiku i njezine modne kombinacije su uvijek bile elegantne, pomalo klasične, ali itekako trendovske, bilo da je riječ o glamuroznim izdanjima za koncert, bilo ležernijim i kraćim za društvena događanja. Često je možemo vidjeti u kombinacijama iz Zare, Asosa ili nekog drugog street brenda, ali isto tako voli nositi fine komade. Sve to Nina dobro miksa, što znači da itekako ima stila.

    • +7
    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: ANTONIO AHEL I MARIJA MLADJEN/ATAIMAGES;  SLAVKO MIDZOR; ZVONIMIR BARISIN/PIXSELL

    3. Severina

    Kakva bi to bila lista da na njoj nema Severine? Ona je konstanta u našim životima i, voljeli je ili ne, ona je tu i ne ide nikamo, može biti samo još bolja. Njezine modne kombinacije nisu na visini kao što su bile prijašnjih godina, pa se zato i spustila s prošlogodišnjeg broja jedan. U 2023. mi je izgledala kao da je tražila neki novi modni smjer. To ne znači da su kombinacije bile loše, dapače pokazala je dobrih stajlinga i malo manje dobrih frizura. Siguran sam da će Sevka opet uhvatiti modni vlak i u ovoj godini iznenađivati nas novim, još boljim stajlinzima.

    • +10
    Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

    2. Karla Zelić - Superbabekillah

    Znate da nisam baš od influencera, jer iskreno ne znam koliko bi mogli utjecati na moj ukus i stil, a da sam baš lud za reklamama - i nisam, tako da ih izbjegavam. To ipak nije slučaj s Karlom jer je svoj influencerski rad dovela, za hrvatske pojmove, na veću razinu. Njezine kampanje pomno su planirane, a njezin stil itekako je upečatljiv - od provokativnog, preko trendovskog, do glamuroznog.

    Karla Zelić Izvor: Cropix/Promo / Autor: BILJANA BLIVAJS/Cropix, Karlo Pavlić, John Pavlish

    Ništa manje nije upečatljiva ni na društvenim događajima, tako da mogu reći da je ona jedna od onih influencerica koje cijene svoje pratitelje i nude im vrhunski sadržaj, a to nije baš lako. Tako da je Karla zaslužila ovako visoku poziciju.

    1. Danijela Martinović

    Prošla godina bila je definitivno njezina. Osim što je vidljivo napravila najveći modni zaokret među hrvatskim zvijezdama, Danijelin stil su prepoznali i mnogi drugi brendovi, poput Herve Legera. Također je centar Pariza oblijepljen njezinom glavicom jer je reklamirala neke kreme. Njezin stil imao je glamuroznih izdanja u raskošnim haljinama, a i ležernih varijanti, jer je izdala novu knjigu koja je dugo bila na broju jedan te je uplovila u novu vezu. Nije ni čudno da je Danijela bila itekako tražena, a samim time pokazala je zavidnu količinu novih stajlinga. Nije samo odjeća ta koja se promijenila, također je eksperimentirala novim frizurama te je i u tome doživjela procvat. Sve u svemu, kada se sjetim Danijele prije cca 10 godina, daleko je bila od broja jedan moje top liste, ali ove godine to je zaslužila. Nadam se da se slažete sa mnom.

    • +9
    Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: DARIO NJAVRO/HRT/ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.