ZENDAYA

Pomiče modne granice: Nova ikona stila plijenila poglede u muškom kompletu

14.02.2024 u 13:22

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon svečane premijere u Parizu, Zendaya je nastavila s promocijom iščekivanog filma 'Dune 2' u studiju francuskog showa 'La boîte à questions'

Već na samom početku promo turneje filma 'Dune 2', glumica Zendaya Coleman dokazala je zašto nosi titulu ikone stila.

U Meksiku i Parizu servirala je nekoliko zadivljujućih izdanja u znaku kompleta futurističkog izgleda, a posljednjim u nizu još više je podigla ljestvicu.

Prilikom dolaska u studio francuskog showa 'La boîte à questions' osvanula je u bež boji od glave do pete, istaknutoj kompletom stvorenim od hlača ravnih nogavica i topa u znaku raskošnih draperija i detalja naglašenih ramena.

Za ovo, kao i za sva dosadašnja izdanja zvijezde franšize 'Dune', pobrinuo se njezin dugogodišnji stilst Law Roach, a spomenuti komplet dio je muške kolekcije brenda Balmain za novu sezonu jesen/zima.

Njegov dizajner, Francuz Olivier Rousteing, ujedno je zaslužan za jedno od najpamtljivijih Zendayinih izdanja do sada, točnije Robert Mercier koji je u svojoj radionici, prema njegovoj viziji, stvorio haljinu mokrog efekta, vještim drapiranjem kože bež boje.

U ovoj zadivljujućoj haljini i sa skupocjenim nakitom brenda Bulgari, Zendaya se pojavila 2021. godine na crvenom tepihu venecijanske Mostre i u sklopu promocije prvog nastavka ZF hita 'Dune'.