ISTI UKUS

Najmlađa milijarderka na svijetu nije odoljela odvažnim cipelama koje voli i Victoria Beckham

29.07.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Slavna bogatašica Kylie Jenner itekako zna kako iskoristiti vrijeme za sebe. Dok njezin nevjenčani partner, reper Travis Scott, kod kuće čuva njihovu kćerkicu Stormi, reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics izašla je na večeru s prijateljicom, a modnim kritičarima su odmah zapele za oko ljepotičine skupocjene štikle

Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner uzela je kratki predah od majčinskih obaveza te se počastila izlaskom u društvu prijateljice i djevojke njezina nesuđenog šogora Scotta Disicka, Sofije Richie. Djevojke su viđene ispred restorana The Nice Guy u Los Angelesu gdje ih je dočekao 'stampedo' paparazza.

Dok su izlazile iz restorana i ulazile u automobil, paparazzi su slavnu Jennericu uslikali odjevenu u pripijene crne kožne hlače s potpisom dizajnerice Jennifer Le Corc i crni top s potpisom Alexandrea Vauthiera, a cjelokupan stajling upotpunila je skupocjenom Hermes torbicom i upadljivim neonskim štiklama s potpisom modne kuće Balenciaga koje su ukrale svu pažnju.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Identične štikle nedavno je nosila i modna ikona Victoria Beckham. Slavna spajsica nije odoljela efektnom Balenciaginom modelu u neonsko zelenoj boji koje je uskladila s crnim trapericama, jednostavnom bijelom majicom na kratke rukave, omiljenim sunčanim naočalama i zlatnim nakitom.

  • +2
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o modelu 'Square Knife Pumps' koji ima četvrtastu petu i prodaje se po cijeni od 6,300 kuna. Model je za sada dostupan u dvije boje - bijeloj i neonsko zelenoj te je gotovo u potpunosti rasprodan na službenoj stranici modne kuće.