MARGOT ROBBIE

Najljepša plavuša Hollywooda ukrala pozornost na vjenčanju

27.02.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Dobro je poznata stvar da gdje se pojavi zanosna Margot Robbie, zvijezda hvaljenog filma 'Ja, Tonya' za koji je nominirana i za Oscar, svi padaju u drugi plan

Lijepa Australka koja je pozornost filmskog svijeta privukla pojavljivanjem u filmu 'Vukovi s Wall Streeta', po mnogima je jedna od najbolje odjevnih glumica u Hollywoodu. Glumica njeguje ženstven modni stil u kojem prevladavaju elegantni outfiti vješto se poigravajući sa seksepilom no nikad na granici dobrog ukusa. 

🕺🏻💃

A post shared by Tom Ackerley (@alpha_meows) on

Slavna se plavuša, kako pišu britanski mediji, u društvu svog supruga Toma Ackerleyja iznenada pojavila na vjenčanju jedne od najboljih glumičinih prijatelja u Melbourneu, a svi još uvijek pričaju o fantastičnoj haljini u kojoj se pojavila zasjenivši ostale uzvanice. 

  • +18
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o vrlo efektnoj vintage kreaciji u crvenoj boji ukrašenoj trendi volanima koji potpisuje brend zanimljivog naziva 'The Vampire's Wife' koji je već osvojio mnoge poznate fashionistice poput Sienne Miller, Jenne Coleman, Chloe Moretz, Kylie Minogue, Kate Moss, Keire Knightley i Salme Hayek. 

U upečatljivoj nijansi crvene zgodnu je glumicu bilo teško ne primijetiti, a mediji pišu kako je mjesto slavne ljepotice na vjenčanju bilo označeno kao 'Mrs Ackerley' što je odmah potaknulo nagađanja da je Margot možda preuzela prezime supruga.

Kroj haljine koji prati liniju tijela i s tri-četvrt rukavima, bio je savršen odabir za lijepu Margot, a stajling je upotpunila ležerna frizura i diskretan make up. Glumica nije nikad bolje izgledala, a razlog je vjerojatno i u sretnom bračnom životu. 

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u jednom je ranijem intervjuu glumica koja se s Tomom tajno vjenčala u prosincu 2016. kako se njih dvoje vrlo rijetko svađaju. 

  • +8
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Znam da to zvuči čudno, ali nas dvoje se vrlo rijetko posvađamo. Nismo osobe koje vole konflikte. Nemamo potrebu vikati jedno na drugo kako bismo pokazali da se volimo. U našem je domu vrlo opušteno. Jako se dobro slažemo', rekla je glumica koja se za Oscar bori u vrlo žestokoj konkurenciji s Frances McDormand, Sally Hawkins i Saoirse Ronan.