STILISTI SLOŽNI

Ova će obuća najbolje izgledati uz hit traperice

23.02.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Nakon što su skinny modeli modnom scenom suvereno vladali godinama, njihovu dominaciju posljednjih sezona ozbiljno su uzdrmali retro modeli

Traperice iznimno uskih nogavica posljednjih godina bilježe značajan pad popularnosti, međutim do danas na modnoj sceni nije postojala njihova očigledna alternativa.

  • +9
Street style zvijezde na tjednima mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prošle sezone takozvane straight-leg traperice, koje odlikuje ravan kroj nogavica, postale su iznimno popularne zahvaljujući vodećim dizajnerskim imenima poput Balenciage i Saint Laurenta, ali i mnoštvu high street brendova.

Klasične straight-leg traperice iznimno su laskav i svestran model koji će odlično izgledati u svim prilikama. Po svemu sudeći obilježit će i naredne mjesece, a modni stilisti savjetuju uz koji će tip obuće najviše zablistati u proljetnoj sezoni.

  • +27
Trendovski modeli traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bilo da je riječ o niskim, verzijama s debelom blok petom ili minijaturnom petom kitten, stilisti izdvajaju statement natikače kao idealan odabir pri nošenju popularnih straight-leg traperica u vintage maniri, a svoje mišljenje potkrepljuju činjenicom da je riječ o obući koja se s lakoćom uklapa u casual i svečanija izdanja. 

Mnoštvo high street brendova i vodećih dizajnerskih imena svoju bogatu ponudu već je naveliko opskrbilo mnoštvom efektnih modela natikača koje jamče zanimljivo modno proljeće. 

  • +20
Efektne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo