STAJLING ZA 5

Modni pogodak: Sofia Vergara zna kako se nose najpoželjnije cipele sezone

26.02.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Sofia Vergara često zna skrenuti s pravog puta kada je moda u pitanju, no ovog puta odigrala je na sigurnu kartu, spojivši svakodnevne odjevne komade s cool gležnjačama koje će narednih mjeseci biti pravi hit, te je zasluženo zaradila peticu iz stila

Glumica Sofia Vergara vikend je iskoristila za shopping na Beverly Hillsu, a budno oko paparazza uspjelo je uslikati lijepu u obilasku trgovina. Zvijezda popularne serije 'Moderna obitelj' za šetnju gradom odabrala je casual izdanje u kojom ju rijetko viđamo, a koje je, priznajemo, pravo osvježenje nakon brojnih modnih promašaja koje je glumica skrivila.

Iako se njezin ormar većinom svodi na pripijene 'skinny' traperice, vrtoglave štikle s potplatom i haljine sirena kroja, 45-godišnja Vergara tu i tamo nas pozitivno iznenadi svojim modnim odabirima. Atraktivna brineta, koja slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, ovog puta je zaslužila pohvale na račun izgleda, odjenuvši poderane 'boyfriend' traperice, crnu majicu i efektni pleteni kardigan s resicama.

  • +13
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica zna da modni dodaci čine razliku pa je stajling začinila smeđom Hermes birkinicom, vječnim komadom u koji se isplati uložiti te trendi gležnjačama na vezanje kojima ćemo biti opsjednuti narednih mjeseci.

  • +9
Gležnjače na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije