FANOVI JE HVALE

'Najljepša kao i uvijek': Jelena Rozga je za kombinaciju u trendi hlačama i topu animal uzorka zaradila pregršt pohvala

12.10.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Lijepa Splićanka Jelena Rozga tijekom godina marljivo je radila na svom modnom stilu pa ne čudi to da je mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica

Plavokosa pjevačica koja je ove godine proslavila 44. rođendan izgleda fantastično bez obzira radi li se o nekoj dnevnoj ili večernjoj prigodi.

Jelena je uvijek u korak s trendovima, no pametno ih dozira i vješto uklapa u svoj stil, pa je i zadnjim stajlingom izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja koji je s puno pozornosti motre na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih glazbenica s ovih prostora ponovno je briljirala modnom kombinacijom za koju je zaslužila najbolje ocjene.

Popularna glazbenica baš poput svojih kolega, ne krije koliko su joj u pandemiji nedostajali nastupi i svirke i s velikim je veseljem dočekala povratak na pozornicu u uvjetima 'novog normalnog' pa je putem društvenih mreža zahvalila svojoj vjernoj 'sljedbi'.

  • +15
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Još jedan radni vikend je iza nas! Umorna, ali ispunjena i najsretnija na svijetu! Volim vas', poručila je Jelena svojim fanovima u izdanju bez greške.

Trendi top riskantnog animal uzorka kombinirala je s hlačama tzv. paper bag kroja u bež nijansi, a ovo cool izdanje upotpunila je stiletticama u tonu.

Dakako, za ovu je nenametljivu, a opet vrlo ženstvenu kombinaciju zaradila samo pohvale te je u nekoliko sati skupila tisuće lajkova.

'Najljepša kao i uvijek', 'Predivna', 'Lady', samo su se nizali komplimenti za stajling zgodne glazbenice.