KOME SMETAJU ZGODNE DJEVOJKE?

Najčudniji prigovori koje turisti mogu smisliti

15.03.2011 u 12:16

Bionic
Reading

Razmaženi turisti su u protekloj godini svojim nerijetko neracionalnim i neutemeljenim pritužbama više nego ikada uzrokovali glavobolju zaposlenicima u turističkim agencijama u Velikoj Britaniji

Britanski Daily Mail objavio je popis najbizarnijih pritužbi koje su dobili zaposlenici agencije Sunshine tijekom prošle sezone.

Premda će neki misliti da turistima za zadovoljavajući godišnji odmor ne treba puno više od lijepoga vremena, dobre hrane i udobnog smještaja, sve su zahtjevniji te se žale na najrazličitije stvari.

Među najčešćim pritužbama su one na previsoke temperature na mjestima gdje su proveli odmor, ukusna hrana zbog koje se jedan turist u Španjolskoj udebljao čak pet kilograma, ali i zgodne djevojke koje su smetale jednome turistu koji se tijekom odmora na Mallorci posvađao sa ženom jer ih je gledao na plaži.

Premda većina turista odlazi na godišnji radi odmora, to nije bio slučaj s jednim turistom u Portugalu koji se nakon povrataka kući žalio na previše udoban krevet u hotelu zbog kojeg je cijeli godišnji odmor samo spavao. Drugi turist se žalio na par u susjednoj sobi koji je neprestano vodio ljubav, zbog čega je osjećao pritisak da i on to mora raditi sa svojom partnericom.

No pritužbe koje su privukle najviše pažnje, ali i izmamile osmijehe na lica zaposlenika u turističkoj agenciji one su turista koji se žalio kada je shvatio da su njegove nove naočale marke Prada, kupljene na plaži za pet eura, lažne, kao i bračnoga para koji se žalio da nije upozoren da za putovanje u Dubai trebaju putovnice.