PAMPERS NA PRVOM MJESTU

Najbolje pelene za čuvanje bebine kože suhom

18.02.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Jedan od faktora koji utječe na kvalitetu sna beba jest pelena koja bi trebala bebinu kožu održavati suhom tijekom noći. Poneki roditelji smatraju kako suha pelena podrazumijeva suhoću pelene izvana. Pretpostavljaju kako su time napravili dovoljno da bi djetetu pružili njegu i suhoću, a ne shvaćaju zašto beba nije spavala tijekom noći

Nova generacija roditelja preferira lakši način promjene pelena – ne samo prilikom privikavanja na kahlicu.Bilo da spava ili je budna, beba konstantno uči i raste, prilikom toga može ju omesti iritacija uzrokovana tekućinom ili promjena pelena. Suhoća Pampersica koja dolazi s brzim i lakim mijenjanjem iste, znači da beba može nesmetano uživati, preko dana i preko noći.

Kako bi osigurali nepristrano mišljenje, europski savez potrošača, članovi International Consumer Research and Testing u Londonu, napravili su pan-europski test pelena. U testiranju je sudjelovao Savez potrošača Slovenije (ZPS) – testirano je 84 različite pelene, od kojih je 17 dostupno na hrvatskom tržištu. Pelene su testirali roditelji u laboratoriju. Prema rezultatima, prva tri mjesta zauzele su Pampersice – među kojima su i Active Baby-Dry pelene.

Mame u Hrvatskoj dobile su priliku kako bi se i same uvjerile u to. Pampers ih je pozvao i omogućio im da provjere što suha pelena zaista znači. Kao što se pokazalo prilikom testiranja, pelene drugih proizvođača mogu ostati vlažne iznutra. U isto vrijeme, Pampers Active Baby-Dry zadržavaju tekućinu dalje od bebine kože zahvaljujući mikrogranulama. Tako vaša beba može uživati u udobnosti i suhoći koju pružaju Pampers pelene. Ovo potvrđuje visoku kvalitetu Pampers pelena u odnosu na ostale. Dobro je znati kako stvarno suha pelena apsorbira tekućinu i drži je podalje od bebine kože.

Sada suhoća za bebe dolazi u dva oblika – već poznatim pelenama Pampers Active Baby Dry te novoj generaciji pelena gaćica Pampers Pants. Pampers Active Baby-Dry pelene sadrže mikrogranule Micro Pearls™, koje upijaju do 30 puta veću težinu od svoje i tekućinu na taj način zadržavaju dalje od bebine kože. Zahvaljujući njima, bebina koža unutar pelene ostaje suha čak do 12 sati, a beba može mirno spavati tijekom čitave noći.