MODNE FORMULE

Na što nositi uggsice, a pritom izgledati moderno i svježe

23.01.2017 u 10:28

Slavne dame u uggsicama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Voljeli ih ili ne, uggsice su i dalje česte u zimskim mjesecima, a ovo je jedan od načina njihova stiliziranja kojim će djelovati svježe iz sezone u sezonu

Najlakši i najmoderniji način za nošenje udobnih uggsica zahtijeva četiri jednostavna predmeta: jaknu ili kaput bogate teksture, majicu hoodie inspiriranu primjercima viđenim na zvijezdama ulične mode, jednostavne crne tajice ili traperice i neizostavne uggsice.

Odlučili se za kul satenski primjerak bomberice ili predimenzionirani kaput od ekokrzna, najvažniji komad u ovoj godini u kombinaciji s uggsicama dobar je kaputa ili jakna. Na drugom mjestu smješta se popularna hudica koja se pokazala odličnim alatom pri slojevitom načinu odijevanja, po mogućnosti predimenzionirana s kapuljačom, kako je nosi popularna Gigi Hadid.

Ako se odlučite za nošenje uggsica u kombinaciji s tajicama, birajte potpuno crne, odnosno što jednostavnije modele. Upravi su tajice čest odabir pri nošenju uggsica jer dobro prianjaju uz nogu i ne stvaraju se nepotrebni nabori.