OMILJENA LJETNA OBUĆA

Na sniženjima smo upecali najljepše espadrile bez kojih ne možemo zamisliti ljetne dane

03.07.2020 u 06:44

Bionic
Reading

Dolaskom toplih dana bacili smo se u potragu za omiljenim ljetnim izborom obuće brojnih žena diljem svijeta - espadrilama. Izdvojili smo najljepše modele na sniženjima kojima je teško odoljeti

Uvjerljivo najpopularniji model espadrila, onaj s potpisom modne kuće Chanel, dolaskom toplijih dana broji čak do 100 tisuća pretraživanja mjesečno. No povijest espadrila seže davno prije modne ikone Coco Chanel, u 14. stoljeće, a popularizirao ih je Yves Saint Laurent četiri desetljeća prije nego što je svijet 1940-ih, zahvaljujući glumici Lauren Bacall, ponovno prigrlio Chanelov model.

Kultne espadrile i ove sezone dominirat će ulicama svjetskih modnih metropola. S tipičnim potplatom od užeta, espadrile kao idealna alternativa tenisicama i sandalama u toplim mjesecima pristaju mnoštvu odjevnih kombinacija, a ove sezone ističu se modeli u prirodnim zemljanim tonovima.

S prvim toplim danima trendseterice diljem svijeta, od običnih gradskih djevojaka do utjecajnih modnih imena, uskaču u svoje omiljene espadrile, a koje su postale sinonim za proljetno-ljetnu eleganciju. Spoj chica, udobnosti i sportske elegancije ono je što ovu obuću čini toliko poželjnom.

Kako su i službeno počela ljetna sniženja, odlučili smo zaviriti na police popularnih online trgovina kao što su Asos, Net-a-Porter, Reserved i H&M te smo izdvojili najljepše modele espadrila s ravnom i punom petom koje vrijedi ugrabiti po sniženim cijenama.

  • +30
Espadrile na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije