SVIĐA LI VAM SE

Na rubu modnog gafa: Trend koji je zaludio poznate ljepotice

01.09.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Modni trend koji je dugo vremena bio veliki no-no i potpuno nezamisliv, u posljednjih je nekoliko sezona doživio veliki modni povratak te opčinio je slavne zaljubljenice u modu

Ako vam se donedavno činilo da niti u ludilu ne biste mogli uskočiti u all denim kombinaciju, razmislite još jednom jer ovaj se trend vratio u velikom stilu na modnu scenu.

Rihanna, Kendall Jenner, Kim Kardashian, sestre Hadid ili Zoe Kravitz samo su neke od slavnih fashionistica koje nisu odoljele ovom novom/starom trendu koji je bio na vrhuncu u 80-ima.

Kako se nositi ovaj trend, a da ne izgledate kao da ste napravili modni gaf?

  • +4
Zoe Kravitz i Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom kombiniranja trapera s traperom najvažnije je da se radi o različitim nijansama denima (svjetliji s tamnijim, sivi s plavim i sl.), savjetuju modni znalci.

Kendall Jenner je ovu tzv. double denim kombinaciju dovela do savršenstva uparivši jaknu od trapera s uskim trapericama, naravno u različitim nijansama, začinivši outfit gležnjačama vrtoglavih potpetica i zašiljenih vrhova.  

  • +31
Traper na traper obožavaju i svjetske zvijezde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poseban seksi štih Kendall je postignula s jednim zakopčanim gumbom na jakni.

Zoe Kravitz, slatka kćer Lise Bonet i Lennyja Kravitza, pokazala je kako se na moderan način može nositi ovaj pomalo retro stil, uspješno iskombiniravši traper prsluk s trapericama širih nogavica.

‪Rihanna spotted leaving a party in London this Wednesday. 🇬🇧 ‬

Objavu dijeli Rihanna Daily (@rihannadaily)

Rihanna, neokrunjena modna ikona, uspješno krši modna pravila pa je među rijetkima isfurala kombinaciju denima iste boje od glave do pete.

RiRi je tamni traper hrabro uparila s istom nijansom traperom, a točka na 'i' ovog spektaklarnog stajlinga bile su izazovne crvene sandale i ruž iste boje.

Dakle, ako ne znate kako biste osvježili jesenske stajlinge, razmislite o ovim kombinacijama trapera jer odlično funkcioniraju i za dnevne, ali i večernje prigode.