RASPAMETILA FANOVE

Na plus size ljepotici obline doslovno kipe iz minijaturnog bikinija

26.08.2017 u 22:17

Bionic
Reading

Plus size model Ashley Graham uživa s mamom na prekrasnom Baliju, ali nije zaboravila na svoje fanove koje svako malo počasti provokativnim fotografijama na društvenim mrežama

Plus size model Ashley Graham na Baliju uživa u društvu mame s kojom se odlično provodi, barem ako je suditi prema fotografijama koje ove dvije ljepotice svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama. Djevojke uživaju na bazenu i plaži, u razgledavanju hinduističkih hramova i specifičnosti Ubuda, grada u kojemu provode odmor iz snova.

Iako se dobro zabavlja, plus size ljepotica nije zaboravila svoje obožavatelje počastiti oskudnim fotografijama, tek toliko da ne zaborave na nju. Atraktivna Graham u predahu od kupanja i sunčanja stala je ispred fotoobjektiva i uslikala se u oskudnom bikiniju tigrastog uzorka, a provokativan prizor raspametio je njezinu vojsku obožavatelja na Instagramu koji su slavnu ljepoticu obasuli komplimentima.

Iz minijaturnog bikinija ljepotičine obline su kipjele na sve strane, a iako bi neki zlobnici na njoj pronašli sto mana, Ashleyini obožavatelji radije gledaju njezine raskošne bokove nego tipične mršavice s modnih pista.

Kao zagovornica prirodne ženske ljepote u svim veličinama plus size ljepotica redovito objavljuje fotografije u oskudnim krpicama, upravo kako bi potaknula žene diljem svijeta da zavole svoje obline i pronađu ljepotu u nepravilnostima.

Ashley Graham trenutno je najpoznatiji plus size model u svijetu. Osim modelingom, ljepotica radi i na televizijskoj karijeri, pa je tako nedavno najavila kako će i ove godine imati čast biti članica žirija u showu 'America's Next Top Model'.

  • +11
Ashley Graham na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Promo