ANGELINA O TETOVAŽAMA:

Na koži ostavljam tragove stvari koje su mi doista važne

14.09.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Angelina Jolie u intervjuu za australski magazin Post-Modern Ink progovorila o svojoj ljubavi prema tetovažama i otkrila da je i dalje luda za njima

'Volim ih. One su umjetnost na tijelu. Mislim da nema ničeg abnormalnog u tome da netko tko cijeli život provodi u tuđim kožama želi na svojoj vlastitoj ostaviti tragove stvari koje su mu doista važne. Moja zadnja tetovaža sastoji se od pet okomitih redova starog kambodžanskog pisma. Nalazi se na mojim leđima i izgleda jako sveto', rekla je Angelina.

Glumica je davno započela s oslikavanjem svog seksi tijela, a neke je tetovaže s vremenom izbrisala i preko njih stavila nove. Poput imena bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona ili iste tetovaže koju su imali ona i prvi joj suprug Johnny Lee Miller. Kasnije ih je izbrisala i istetovirala zemljopise dužine i širine mjesta odakle je posvojila svoju djecu.

Angie je otkrila i da je tetovažu zmaja s plavim jezikom napravila u Amsterdamu za kaže da predstavlja snagu i eleganciju žene.

Glumica je u intervjuu osim o tetovažama progovorila i o braku s Billyjem Bobom Thorntonom. Njihova veza bila je prilično ekscentrična, a pričalo se da ga je ona jednom prilikom ubola nožem. 'Pričalo se o tome, a ja sam navodno, nakon što sam ga ubola, završila u ludnici. To mi se sve činilo smiješno. Uostalom, da sam željela da umre, ubila bih ga', rekla je Angelina.