RAZUZDANI PODSTANARI

Na Facebooku vidjela demoliran vlastiti stan

14.04.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Britanka Carolyn Lorimer, koja je svoj stan iznajmila mladom paru, na Facebooku je vidjela fotografije divljih zabava koje su priredili - stan više nije izgledao onako kako ga je ostavila

26-godišnja stanodavka je ostala u šoku nakon što je na Facebooku vidjela fotografije razuzdanih zabava koje su se odvijale u stanu koji je iznajmila. Prvo je prepoznala stol na kojem je plesalo nekoliko ljudi, zatim je uočila rupe u zidovima i razbijeni televizor bačen u kut sobe.

Carolyn je odmah nazvala podstanare kako bi ih izbacila iz stana, ali par je već pobjegao, ostavivši za sobom tisuće funti neplaćenih računa. 'Ovo je prvi stan koji sam iznajmila i nisam ni sanjala da bi se moglo ovako završiti. Ovo je prava noćna mora. Kad sam se logirala na Facebook i vidjela fotografije, ostala sam šokirana – ljudi su skakali po pokućstvu, plesali na kuhinjskom stolu, razbijali zidove', rekla je Carolyn.

Policija u Folkstoneu u Kentu, gdje se nalazi stan, potvrdila je da su nekoliko puta primili pritužbe na račun ponašanja mladog para. Lorimer je proslijedila detalje o njihovom ponašanju zajedno s imenima agencijama za iznajmljivanje stanova kako se njezino iskustvo ne bi ponovilo.