NOVA IKONA STILA

Na crvenom tepihu nema konkurenciju: Zendaya briljirala u senzacionalnoj haljini koja osvaja chic detaljem na leđima

30.11.2021 u 09:27

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo da će svojom pojavom uveličati novo izdanje nagrada Fashion Awards u Londonu, nova ikona stila odlučila je modno zablistati na dodjeli prestižnih nogometnih nagrada Ballon d'Or u Parizu

Na crvenom tepihu u francuskoj prijestolnici mode Zendaya se pojavila u društvu svog odabranika i glumačkog kolege Toma Hollanda, a pažnju je i ovoga puta tradicionalno plijenila svojim modnim odabirom.

Zahvaljujući vanserijskim izdanjima na crvenom tepihu svečanih događanja Zendaya je na glasu kao jedna od najbolje odjevenih zvijezdi, a njezine modne igre prepoznalo je i Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA) nedavno joj dodijelivši titulu modne ikone u New Yorku.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novo modno iznenađenje 25- godišnja glumica priredila je nošenjem jedinstvene, crne haljine s potpisom Roberta Cavallija.

Priljubljena uz tijelo i s lađa izrezom ovratnika, ova haljina posebno je laskala njezinoj manekenskoj figuri, a svu pažnju očekivano je privukla dramatičnim detaljem na leđima. Crnu svilu pridržavalo je niz zlatnih remenčića koji su imitirali izgled kralježnice sa glavama zmija.

Frizura lažnog boba i dramatičan primjerak zlatnih naušnica ringova Zendayi su pomogli zaokružiti još jedno efektno izdanje u aktualnoj godini, a i ovo izdanje zvijezda serije 'Euforija' stvorila je sa svojim dugogodišnjim stilistom i bliskim prijateljem Lawom Roachom.