NAGRADNJAČA

Na Ambienti i do 40 posto povoljnija kupnja

ambienta_2

ambienta_2

Izvor: tportal.hr / Autor: Zagrebački velesajam

Znamo koliko je mukotrpno tražiti komad namještaja i trčati iz jednog dućana do drugog, a pritom nemati dovoljno slobodnog vremena

Mi mislimo na vas, zato je sredina listopada rezervirana za Ambientu jer su tada sve trgovine namještaja, koje drže do sebe i kupca, upravo na Zagrebačkom velesajmu.

Od 19. do 23. listopada u devet paviljona svatko će pronaći nešto za sebe i svoj dom, i to do 40 posto povoljnije.

Sajam AMBIENTA će pratiti sadržajan i bogat stručni program od kojih posebno ističemo: 22. međunarodno znanstveno savjetovanje 'DRVO JE PRVO – Izazovi Sektora pred ulaskom u EU' i Stručni skup 'Staklo u namještaju i interijeru'.

I na ovogodišnjoj AMBIENTI dodjeljuju se izlagačima već tradicionalno nagrade za kvalitetu MOBIL OPTIMUM - za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode.

Dobra vijest za svakog tko dođe posjetiti Ambientu je da može sudjelovati u Nagradnoj igri za posjetitelje gdje se svakodnevno izvlače dobitnici vrijednih nagrada izlagača sponzora uz zvuke naše poznate Klape Ragusa.
Tportal i Zagrebački velesajam vode šest naših najbržih posjetitelja-dobitnika na Ambientu, od kojih svaki dobiva po dvije ulaznice. Dobitnici podižu svoje ulaznice na glavnom južnom ulazu od 19. do 23. listopada uz predočenje osobnog dokumenta.
Nagradno pitanje glasi:

Gdje se održava sajam Ambienta?


Svoje prijave pošaljite na email adresu: nagradnjace@t-com.hrU prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 18. listopada.
Više informacija na: www.zv.hr/ambienta

Po dvije ulaznice za sajam su osvojili:

Andrijana Dolenec Burjan
Ivana Pavlović
Marina Novinc
Ivan Wolf
Ida Stipetić
Nikolina Tomaš

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi