SEVERINA:

'Na afterpartiju radit ćemo sve što vole mladi'

08.05.2013 u 19:46

Bionic
Reading

Najpopularnija hvatska pjevačica potvrdila je u videointervjuu da je nakon koncerta u zagrebačkoj Areni čeka divlji afterparti u klubu H2O u Runjaninovoj ulici

'Tamo ćemo raditi sve što vole mladi. Veselit ćemo se, zabavljati, pjevati. Cijela ekipa je prije koncerta u karanteni, zato što ja vjerujem u tu energiju zajedništva koja nam pomaže na pozornici', rekla je popularna pjevačica.

U šaljivom tonu je napomenula i da se nikad dosad nije napila, pa da će ovo možda biti prilika za njeno prvo pijanstvo.

'Prvi put je najteže, probat ćemo nakon koncerta', našalila se Seve.


U klub neće doći samo pjevačica, već i njezini prijatelji i brojni VIP gosti s tek održanog koncerta. Očekuje se, dakle, dolazak velikog broja poznatih te, kako kažu pjesme, 'Tarapana' i 'Dobrodošao u klub', bit će to tulum koji nikako ne treba propustiti, vjerojatno najluđa večer proljetne sezone zagrebačkog noćnog života.


Severina nagrađuje s novih 200 ulaznica za Arenu

Iako je zagrebačka Arena rasprodana već nekoliko dana najvjerniji Severinini fanovi ipak će moći prisustvovati velikom glazbenom spektaklu 'Dobrodošao u klub'!

Naime Severina i njen tim odlučili su razveseliti one koji su izgubili svaku nadu te u četvrtak od 12 sati pustiti u prodaju dodatnih 200 ulaznica.

Ulaznice će se moći kupiti isključivo na prodajnim mjestima Eventima, a s obzirom na neviđeni interes za nastup najveće pjevačke zvijezde regije požurite i postanite vlasnik najtraženijeg komadića papira u gradu.