ŽELE SE IZVUĆI

Muškarci namjerno loše obavljaju kućanske poslove!

07.11.2014 u 08:39

Bionic
Reading

U nadi da će izbjeći daljnje angažmane, muškarci namjerno loše obavljaju kućanske poslove. I što je najgore - takav pristup djeluje!

Sumnje brojnih žena diljem svijeta konačno su dobile i svoju službenu potvrdu – muškarci namjerno loše obavljaju kućanske poslove da bi žene odustale od njih u tom smislu! U najnovijem istraživanju, u kojemu je sudjelovalo 2.000 ispitanika, muškarci su priznali da su lijeni te da namjerno zabrljaju tijekom pranja posuđa ili glačanja. Znaju da ih tada žene više neće zamoliti da obave bilo koji posao u domu jer će znati da će biti loše napravljen.

Primjerice jedan od ispitanika opisao je kako opere WC školjku kada supruga to od njega zatraži. 'Ona mi da potrebna kemijska sredstva, rukavice i spužvice, ali ja ništa od toga ne iskoristim. Samo pustim vodu i malo prođem četkom', priznao je ispitanik u istraživanju iza kojega stoji tvrtka Victoria Plumb. I nije jedini - mnogi su priznali da loše pristupaju kućanskim poslovima, točnije njih 43 posto. Zanimljivo je da je takav pristup kućanskim poslovima većini njih i upalio!

Naime zbog takvog ponašanja muškaraca čak dvije trećine žena uopće ne vjeruje svojim partnerima da će dobro napraviti neki kućanski posao. Šest od deset žena u istraživanju je izjavilo kako zbog toga radije same obave posao nego da zamole svoje muškarce da to obave.

Istraživanje je pokazalo i da muškarci najviše mrze čistiti WC školjku, tuš kabinu, prati posuđe, staviti rublje da se suši, glačati, usisavati te pospremati krevete. No izbjegavanje kućanskih poslova u konačnici nije dobro za muškarce. Kako pojašnjavaju stručnjaci, njihove žene su zbog velikog broja obveza umorne pa zbog toga trpi njihova veza, uključujući seksualni život.