MUKE S TRAPERICAMA

[VIDEO] Gledajte 'Fensi šmensi' savjete samo na tportalu!

16.03.2017 u 15:00

Bionic
Reading

'Fensi šmensi' novi je videoblog s lifestyle temama koje na zabavan, provokativan, a ponekad i kontroverzan način obrađuje dizajner i modni kritičar Boris Banović poznat kao Fashion Guru. U prvom videoprilogu pozabavio se vječnom modnom temom - trapericama i pronalaženju odgovarajućeg modela

Bez traperica se ne može, a jednako koliko ih volimo, toliko nas znaju iznervirati kad krenemo u šoping po nove jer nije lako odabrati one prave i još se pritom u njima odlično osjećati.

Fensi šmensi Autor: Youtube

Zato je u prvom Fensi Šmensi blogu Fashion Guru objasnio kako birati krojeve s obzirom na našu građu, koje modele nije primjereno nositi u uredu ili što pak treba odabrati ako želite biti primijećeni.

'Najčešće se prodaju i skoro svima dobro stoje modeli bootcut. Izdužuju noge i čine vas mršavijima. Regular denim je za one širih bokova, a skinny isključivo za mršavice', objašnjava Fashion Guru, a koji još modeli postoje ili tko to traperice radije zamrzava umjesto da ih pere, pogledajte u prvom videoblogu Fensi Šmensi.