MUČNA ATMOSFERA

Mrzovoljni Brad Pitt u središtu skandala

16.07.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Još su prošle godine novinari upućeni u filmsku industriju snimanje filma 'World War Z' počeli nazvati produkcijom bez kraja, a sada stižu vijesti da Brad Pitt, glavni glumac i producent filma, na setu više ne razgovara s redateljem, što je izazvalo popriličan skandal

Brad Pitt snimao je film 'WWZ' veći dio prošle godine, od Budimpešte i Hrvatske do Škotske, piše stranica Celebitchy.com, a ove je godine objavljeno da će se neke scene ponovno snimati.

Brad Pitt nije samo glavni glumac na filmu, nego i preko svoje produkcijske kuće Plan B glavni producent, a ovaj je projekt njegovao od početka, kupivši prava na knjigu i osobno angažirajući Marca Forstera kao redatelja. Dakle, što je pošlo po zlu?

Budžet se povećao na više od 170 milijuna dolara, a mnogi tvrde da je ključni problem u Fosteru. Redatelj se navodno svađa s Bradom i direktorom fotografije oko svakog detalja. S druge strane, neki tvrde da Brad jednostavno ne brine dovoljno o projektu te da se fokusira na druge filmske obveze, a treći objašnjavaju da je knjigu jednostavno teško adaptirati za veliki ekran. No, vijesti koje stižu sa seta ne zvuče dobro: Brad i Marc Forster navodno više ne razgovaraju.

Iako je bilo planirano da bude prikazan na Božić, film navodno ima probleme s planom snimanja, scenarijem i režijom. Komunikacija je pukla kad je Pitt odobrio finalni scenarij.

Brad, koji je po svim mišljenjima pouzdani profesionalac, zasigurno se ne bi odlučio da na prekid komunikacije sa svojim redateljem bez ozbiljnog razloga.
A možda je samo ponovno angažirao zgodnu smeđokosu asistenticu i ne obraća pažnju na ostalo.