DOM SA ŠARMOM

Možete li se zamisliti u ovakvom stanu?

14.11.2012 u 07:18

Bionic
Reading

Trosobni stan u Stockholmu pravi je primjer moćnog i inspirativnog skandinavskog dizajna. No, dizajneri su ovom slučaju tipičnu bjelinu koja prevladava u skandinavskim stanovima osvježili detaljima u jarkim bojama

Jednostavan, pretežno bijeli namještaj, drvene stropne grede i zidovi od cigle savršena su baza za stvaranje živopisnog interijera koji su vlasnici oživjeli mnoštvom boja, ružičastom, plavom i narančastom. Trosobni stan u potkrovlju odiše neodoljivim šarmom i sjajna je inspiracija.

Jarke boje stvaraju snažan vizualni doživljaja, a kako interijer ne bi djelovao previše konfuzno i napadno, dizajneri su se odlučili fokusirati na nježnije boje.

Dio namještaja je u shabby chic stilu, a cijeli stan je sjajan primjer interijera koji uspješno spaja moderan i tradicionalni dizajn, stvarajući oku ugodan kontrast.

Stan zbog toga djeluje prostrano i udobno. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak tvore jedan veliki prostor bez pregrada koji je stilski savršeno povezan, a u stanu se još nalaze tri spavaće sobe od kojih je svaka uređena u različitoj boji.