MODERAN DOM

Možete li ovoj kući naći ijednu manu?

18.06.2013 u 07:19

  • +3

Elegantna kuća u Kanadi

Izvor: Ostale fotografije / Autor: habitat-studio.com

Bionic
Reading

Pravokutni oblici, jednostavan i čist dizajn te blještav interijer ovu kuću, smještenu u Kanadi, koja nosi naziv The Summit House, čine doista posebnim i jedinstvenim domom

Stambeni projekt koji je osmislio kanadski arhitektonski studio Habitat Studio & Workshop svojim izgledom i uređenjem doista se izdvaja od ostalih. Kuću krase zanimljivi umjetnički komadi, prostrana terasa kao stvoren za odmaranje i opuštanje te uređeno dvorište okruženo zelenilom.

Najveća je prednost ove kuće opuštena atmosfera i mirno okruženje, a sam ulaz krasi njegovan travnjak i nekoliko stabala. Interijer je vrlo moderan, stilski dorađen te vrlo prozračan. Sjajni podovi i površine, neutralne boje u nijansama crne, bež i sive čine doista sofisticiran prostor za život. Na jednom od zidova u dnevnom boravku nalazi se i kamin. Prilikom uređenja interijera nisu postavljana vrata, a prijelazi iz jedne prostorije u drugu vrlo su suptilno napravljeni. Donja etaža kuća namijenjena je za dnevni boravak i druženje s prijateljima, a na katu se nalaze spavaće sobe.