MODNI PROMAŠAJ

Može li uže od ovoga? Kim Kardashian jedva se uvukla u pripijene kožne hlače

23.01.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Reality zvijezda i vlasnica nekoliko modnih i kozmetičkih tvrtki, Kim Kardashian, svako malo podiže obrve svojim modnim odabirima. U jednom trenu uspije pogoditi i ugodno iznenaditi, a već sutradan nastavlja nizati modne promašaje. Slavna ljepotica nedavno je mnoge zbunila svojim stajlingom u koji ni sami ne znamo kako se ugurala

U društvu mlađe sestre Khloe Kardashian, proslavljena starleta i danas vlasnica multimilijunskog beauty carstva KKW Beauty, Kim Kardashian, snimljena je u losanđeleskoj četvrti Sherman Oaks tijekom snimanja njihova obiteljskog reality showa 'Keeping Up with the Kardashians'.

39-godišnja ljepotica, koja s američkim reperom i dizajnerom Kanyeom Westom ima četvero djece, poznata je po svom provokativnom odijevanju, koje nerijetko neslavno završava i niže loše kritike modnih stručnjaka, a ovog puta odlučila se za jednako loš stajling.

  • +4
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: RAAK/JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna Kardashianka je za snimanje obiteljskog showa, koji već 17 sezona uveseljava gledatelje ispred malih ekrana diljem svijeta, odjenula usku smeđu dolčevitu i pripijene hlače od lateksa koje su u prvi plan stavile njenu bujnu stražnjicu za koju se na početku njezine karijere pisalo da je nadograđena masnim tkivom - vrlo popularnom metodom estetskog zahvata u svijetu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Cabo

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim je očigledno ciljala na smeđu boju od glave do pete, pa je i svoje špičaste čizme uskladila s ostatkom stajlinga koji bi bio puno prikladniji za nekog s dječačkom građom tijela. Kada bolje razmislimo, nije nam posve jasno kako je slavna brineta uopće ugurala svoje raskošne obline u ove pripijene hlače.

Jedino pohvalno u cijeloj priči je frizura. Pletenice koje su svezane s dvije gumice trenutno su veliki beauty hit koji će prema riječima modnih stručnjaka zaživjeti u 2020., a koje sve frizure ćemo obožavati ove godine, saznajte ovdje.