NIJE JOJ DUGO TREBALO

Nakon izrugivanja po društvenim mrežama, Kim Kardashian pokazala kako izgleda unutrašnjost njezinog hladnjaka

09.01.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Reality zvijezda ranije ovog tjedna objavila je reklamu za svoju kolekciju donjeg rublja, no mnogima je zapeo za oko hladnjak s praznim policama, a onda su je followeri napali da živi od zraka i da nije normalno da se majka četvero djece tako ponaša

Bogata 39-godišnja poduzetnica odlučila je odgovoriti na napade video snimkama u kojima na 'mini turneji' po svom domu pokazuje gdje sve ima pohranjene namirnice. Objasnila je kako su se ona i suprug Kanye West riješili svih plastičnih zdjela te da sve drži u staklenkama pokazujući aparat za smrznuti jogurt.

Zatim je prošla pokraj zamrzivača s bocama norveške vode Voss, limenkama mineralne vode Perrier, a onda pokazala i hladnjak u kojem čuva svježe organske proizvode. 'Na imanju smo posadili organska stabla i uzgajamo vlastito povrće', pohvalila se Kim.

Reality zvijezda koja se prošle godine okrenula veganskoj prehrani zbog psorijaze od koje boluje, pokazala je i kakvu je večeru isplanirala za obitelj toga dana, veganske tacose, a dala je uvid i u još dva hladnjaka i zamrzivača.