NA SVE JE SPREMAN

Može li on uopće preživjeti bez bivše supruge?

30.05.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Sharon Osbourne dopustila je da joj se njezin suprug Ozzy vrati, ali samo pod jednim ozbiljnim uvjetom: da on pristane na nenajavljena testiranja na drogu i alkohol

Slavni žestoki par, koji je u braku već više od tri desetljeća, počeo je živjeti odvojeno nakon što se Ozzy Osbourne vratio drogi i alkoholu. No Sharon mu je postavila ultimatum: ponovni zajednički život moguć je samo ako on pristane na nenajavljena testiranja na drogu i alkohol.


Ako na te uvjete ne pristane, povratak u normalan život nije moguć, odlučna je Sharon. Ozzy je, navodno, skrušeno odmah pristao, piše stranica Showbiz Spy.

'Ozzy će učiniti sve što Sharon zatraži, samo da ga primi natrag', rekao je izvor. 'On ne može podnijeti život bez nje.'

'No ona ga je upozorila da neće više tolerirati drogiranje ili opijanje iza njezinih leđa.

Popusti li Ozzy, Sharon odlazi iz njihova doma. A kako bi bila sigurna da je potpuno čist, pristao je na njezin prijedlog da se povremeno i nenajavljeno testira na opijate.

Tijekom recidiva, Ozzy se vratio svojim lošim navikama iz starih dana, gutao je hrpe tableta, a zatim ih ispirao bocama pića, piva, rakije – što god mu se našlo pri ruci. Sharon mu je poručila da je za njega dobro što je trijezan i čist već mjesec i pol dana, ali da mu se ona neće vratiti sve dok nije čist najmanje tri mjeseca.

Sharon je uništio njegov posljednji recidiv koji nije na vrijeme primijetila, pa sada ne želi više riskirati', zaključio je izvor.