CIJENA RAZVODA

Može li Demi dobiti dio Ashtonovog velikog bogatstva?

12.03.2013 u 09:17

Bionic
Reading

Demi Moore ne odustaje i traži veliku svotu novca da se razvede od Ashtona Kutchera

Šesnaest mjeseci nakon što su se razdvojili, Demi Moore podnijela je zahtjev kojim traži financijsku potporu od zvijezde serije 'Dva i pol muškarca' Kutchera Ashtona.


Budući da nisu potpisali predbračni ugovor u vrijeme kada su se vjenčali, Demi se nada da može izvući veliku svotu budući da je Ashton puno zaradio tijekom njihova šestogodišnjeg braka.

'Kad su počeli zajednički život, Demi je 'imala' više nego Ashton, no to se drastično promijenilo u njegovu korist', piše RadarOnline.

'Ashton sada ima najmanje sto milijuna dolara, a Demi nije već godinama zaradila ozbiljan novac', pišu mediji.

Ashton ima ugovor za hit seriju 'Dva i pol muškarca' kojim zarađuje 20 milijuna dolara godišnje. Također je uložio u nekoliko vrlo uspješnih internetskih start-up projekata, uključujući Skype i Foursquare.

'Ashton također ima vrlo uspješnu producentsku tvrtku i unosan ugovor s s Nikonom. Demi ne zna sve razmjere Ashtonovih financija, ali će sve detalje znati prije nego što bude postignut brakorazvodni sporazum.'

Ashton želi krenuti dalje; u vezi je s glumicom i kolegicom iz popularne serije 'Lude 70-e' Milom Kunis, a Demi se nakon prekida kratko zabavljala s mlađim Martinom Hendersonom i Harryjem Mortonom, no nije imala ozbiljnu vezu, piše Mail Online.