FASHION GURU

Mostovka modni savjet potražila od neprežaljene Esmeralde, a stajling začinila žutim poluopancima

  • 05.07.2018 u 13:43

  • Bionic
    Reading

    Modnim eskapadama sklona saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić pojavila se u predimenzioniranoj haljini, za koju kao da je inspiraciju crpila iz meksičkih sapunica

    Već smo se uvjerili u to da su naši zastupnici, što se mode tiče, odavno na godišnjem odmoru, i to već godinama. To dokazuje i najnovija kreacija Ivane Ninčević Lesandrić.

    Mostovka nas i inače zna počastiti modnim biserima i teatralnim kombinacijama, od kićenja mašnama do izleta u barokne vode. Najnoviji stajling joj je u rangu one uniforme iz Versaillesa, a ovoga puta modni je savjet potražila od neprežaljene Esmeralde.

    • +2
    Ivana Ninčević Lesandrić u kreaciji modne dizajnerice Ivone Glavaš Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    A savjet slavne Meksikanke bio je 'što više materijala, glamur je veći'.

    Tako se naša mostovka latila igle i mašine i brže-bolje spojila balu materijala u neku konstrukciju, a što je ispalo, vidite i sami. Sve je to začinila tirkiznim lakom za nokte i žutim poluopancima, jer se sve to tako dobro slaže jedno s drugim. No srećom, tu je njezin zaštitni znak, širok osmijeh, baš nju briga za stajling…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.