FASHION GURU

Modni Dan državnosti: Josipa Rimac bijelom mašnom razbila crnilo na Pantovčaku

  • 26.06.2018 u 15:35

  • Bionic
    Reading

    Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Pantovčaku je organizirala veliki prijem u povodu Dana državnosti, na kojem nije manjkalo uvaženih gostiju i gošća s čijim se svečanim opravicama pozabavio i naš modni kritičar Fashion Guru

    Da je u Hrvatskoj omiljena crna boja nije ništa novo, pa tako ne čudi da je crna prevladavala i na Pantovčaku, gdje je predsjednica u crnom s nekim ružicama dočekivala goste u monokromatskom svjetlu.

    No pohvalio bih bivšu saborsku zastupnicu Ingrid Antičević koju rijetko viđamo od kada se ugnijezdila na drugu poziciju. Ona je došla u svijetloplavoj haljini s predimenzioniranim volanom. Nije to baš neka luda kreacija, ali za ovo što se moglo vidjeti na domjenku, ona je ipak odskakala.

    • +50
    Prijem Predsjednice Republike u prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

    Vidio sam i puno ljudi koji stvarno ne znam kojim povodom i zaslugom su bili tamo, ali vjerojatno to zna predsjednica. Josipa Rimac se opet ukazala, vjerojatno zbog svojih silnih zasluga. Za ovu prigodu odjenula je crnu čipkanu haljinu, a kao vječna učenica stavila je bijelu mašnu.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.