FASHION GURU

Mia Dimšić kao da je do sada bila u samostanu pa odlučila malo zapjevati - dugo nismo imali nekog tko se toliko bezvezno odijeva

  • 13.06.2018 u 13:53

  • Bionic
    Reading

    Iako se okitila Porinima, mlada glazbena zvijezda naše glazbene scene svojim stilom nije nimalo impresionirala našeg modnog kritičara Fashion Gurua, a evo i zašto

    Nemam problem s time što je cura dobila Porine za pjesmu i album koji je nalik zadaćnici iz sedmog razreda osnovne škole, možda čak i njezine. Valjda netko sluša te pjesmuljke, ali rekao bih da je ono što radi Maja Šuput naspram ovog remek-djelo: ako ništa drugo, barem se nagledamo njezinih stajlinga, nogu, kose, cipela...

    Mia niže pjesmice za dječicu od osam do 10 godina, dok je odjeća koju nosi više za one od 80 do 100. Već dugo nije bilo nekog na našoj sceni tko se toliko bezvezno odijeva. Izgleda kao da je do sada bila u samostanu pa odlučila malo zapjevati.

    Ne znam koji je od njenih stajlinga bezvezniji, ali svi imaju zajedničku crtu, a to je da su ispranih boja ili, još bolje, bez boja, crni ili bijeli. Kosa je uredno svezana u pletenicu, taman za ispovjedaonicu.

    • +19
    Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

    Mia je bila gošća neke nove plave cure (Domenica) koja isto tako opjevava svoje zadaćnice, ali se ipak malo okuražila pa je odjenula haljinu konkretne boje.

    Čini mi se da je Simona Gotovac bila Madonna za ove naše nove pjevačke snage, no sva sreća da su mlade pa će morati poraditi na imidžu i stajlingu žele li ostati na sceni još puno godina.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.