FASHION GURU:

Dobro da si zastupnica Ninčević Lesandrić nije stavila jedrenjak na glavu

  • 15.12.2017 u 12:46

  • Bionic
    Reading

    Sabor danas glasovanjem o raspravljenim točkama dnevnog reda završava rad u 2017. godini, a našem dežurnom modnom kritičaru Fashion Guruu za oko je zapala kreacija mostovke Ninčević Lesandrić koju nije mogao ne iskomentirati

    Lesandrić Ninčević i prije se našla na meti Fashion Gurua koji se tad nije mogao načuditi njezinom odabiru za Sabor budući da se pojavila u vrlo čudnoj kombinaciji: lakiranim čizmama iznad koljena i vojničkom sakou. 

    Ovoga puta mu se nikako nije svidio njezin outfit - šareni top (ili je to jakna) na kopčanje. 

    'Još jedan u nizu modnih bisera saborske zastupnice. Dobro da si je stavila i biserne naušnice. Inače sklona teatralnim modnim kombinacijama, ovaj put je doslovno 'zakoračila' baroknim stilom. Samo joj frizura odskače. Na ovo bi bilo dobro da je stavila i jedrenjak na glavu, jer je ovako jednostavna frizura stvarno veliki kontrast.

    • +10
    Saborske zastupnice na posljednjoj aktualnoj sjednici Sabora Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    Uvijek se pitam kada vidim ovakve kreacije, tko to napravi, ali i tko to može kupiti, pa dolazim do zaključka kako svaka roba izgleda ima svog kupca', zaključuje Fashion Guru. 

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.