JESSICA SIMPSON:

'Moja 4-godišnja kći ima više stila od mene'

08.11.2016 u 11:26

  • +4

Jessica Simpson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Američka pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson (36) izjavila je da njezina kći Maxwell Drew ima više stila od nje. To ne bi bilo nimalo čudno da Maxwell nema tek četiri godine te da slavna zvijezda nije tijekom godina izgradila multimilijunsko modno carstvo, a za njezinim cipelama luduju i Hrvatice

Plavokosa ljepotica tvrdi da Maxwell već sada mnogo bolje slaže modne kombinacije i ima osjećaj za lijepo te joj često prilikom odijevanja pomaže u odabiru odjeće i cipela.

'Puno me uči o outfitima i bolje ih slaže od mene. Ona je moja nova inspiracija', rekla je Jessica za svoju četverogodišnju kćer.

Pjevačica se pohvalila za magazin People time da je za malenu Maxwell sačuvala svu svoju odjeću i obuću, uključujući haljine za nastupe i maturalne haljine, te joj je želja da joj kći sve to jednoga dana ima priliku odjenuti.

May 1 my Maxi Drew turned 3.... I am in complete denial

Fotografiju objavljuje Jessica Simpson (@jessicasimpson)


Ipak, Simpson smatra da će ju Maxwell uskoro prerasti jer je već sada dosta visoka pa joj mamina roba vjerojatno neće pristajati za koju godinu.


Unatoč tome, pjevačica ne želi baciti odjeću koju je sačuvala. Smatra da ona nije samo obična tkanina, već svaki komad za nju predstavlja uspomenu.

'Volim vintage odjeću pa je i skupljam. Imam sve svoje maturalne haljine, sve svoje outfite koje sam nosila u svojim spotovima. Išla sam na puno maturalnih zabava. Zato i imam skladište s odjećom. Želim ju sačuvati za svoju kćer. Moja želja je sačuvati apsolutno sve. Svi mi uvijek govore - baci to, baci to, ali ja mislim da je vrijedno čuvanja. Imam puno uspomena, a uspomene čuvam. Haljine su moje uspomene', otkrila je Simpson za People.

450025,363618,346235,308144

Lijepa pjevačica tijekom godina je dizajnirala odjeću za trudnice, liniju beauty proizvoda za žene, parfeme, posteljinu i torbe, a njezine cipele već godinama uspješno pune police dućana diljem svijeta.

'Smatram da je važno to što kao žena mogu omogućiti to da se druga žena osjeća dobro u mojim cipelama ili odjeći', objašnjava za People.